Gastro management

Kurz Gastro management

Pre koho je kurz určený?

Kurz je určený pre všetkých nadšencov v segmente GASTRO. Kurz odporúčame pre šéfkuchárov,  F&B manažérov, prevádzkarov a manažérov prevádzok.

Téma kurzu

Na kurze budeme interaktívne riešiť otázky, ktoré vznikajú za denného chodu prevádzky (kalkulácie, komunikáciu, obrátku zásob, vzťahy s dodávateľmi, nákladové položky, technologické prípravy a postupy).

Účastníci kurzu by si mali rozšíriť schopnosť manažovania nielen personálu na prevádzke, ale aj ekonomické analýzy a ukazovatele, ktoré boli pre nich doteraz neznáme. Zároveň si budú môcť svoje teoretické znalosti overiť na praktických príkladoch.

Lektor

Ľubomír Herko, šéfkuchár

Kedy a kde

Rozsah kurzu: 2 dni (16 hod)
Cena kurzu: 229€
Miesto konania: Aston Business Hotel Bratislava
Termíny: upresní sa

V cene kurzu sú zahrnuté prezentácie, 2 x denne občerstvenie a obed. Nie som platcom DPH.

Pre účastníkov kurzu možnosť ubytovania priamo v Aston Business Hotel Bratislava za špeciálnu cenu.

Bonus

V prípade záujmu možnosť organizovanej exkurzie hotelov v Bratislave.

Referencie:

“Modul akadémie hoteliera sme absolvovali v oblasti Gastromanažmentu. Zúčastnili sme sa v zložení Restaurant manager a Sales&Marketing Manager. Akadémia bola pre nás veľkým prínosom. Veľmi dobre zorganizované, poznatky zhrnuté do bodov z rôznych oblastí (kalkulácie, personalistika, ako pristupovať k zamestnancom, ako ich motivovať, spolupráce s dodávateľmi, naše práva a povinnosti v gastronómií…).
V neposlednom rade vyzdvihujeme zoskupenie menšej skupiny, čo umožňovalo porovnávanie skúseností jednotlivých hotelierov a podnikateľov a tiež živú diskusiu, ktorá zase myslím každému priniesla niečo zaujímavé čo môže praktizovať práve vo svojom zariadení. Každý mal možnosť poradiť sa ohľadom problémov v prevádzke a akýchkoľvek nejasností s odborníkmi aj s kolegami z praxe. Ešte raz sa chceme poďakovať za možnosť zúčastniť sa na akadémií a určite vrele odporúčame všetkým, od začiatočníkov po pokročilých v hotelierstve.”

Natália Solařová, Sales&Marketing manager a Simona Kmeťová, Restaurant Manager 

X