WORKSHOP „F&B MANAŽMENT“
Pre koho je workshop určený?
Pre kuchárov, čašníkov, Food & Beverage manažérov, šéfkuchárov, vedúcich
prevádzok, hotelových manažérov a kohokoľvek, kto sa chce vzdelávať.
Téma kurzu
Práca s dátami: Ako a kde získavať aktuálne informácie?
Zamestnanci: Legislatíva a pracovné úväzky počas trvania korona obmedzení.
Stav pracovného trhu: Máme dostatok kvalifikovaných ľudí?
Ako na nábor po lockodowne a práca s novými kolegami.
Hostia: Aké nákupné správanie hostí očakávať a ako sa zmenilo ?
Operatíva a zmeny spojené s protiepidemickým režimom a opatreniami.
Čo znamená bezpečný podnik?
Skladové hospodárstvo: Ako nestrácať počas zlých časov, kde nemusíme?
Ako zostaviť jedálny a nápojový lístok po lockdowne?
Najčastejšie chyby počas krízového riadenia a ako využívať čas bez hostí.
Lektor
Maroš Vajda