Horeca manažér

Workshop Horeca manažér

Pre koho je kurz určený?

Pre pracovníkov na pozíciách na úrovni stredného manažmentu, teda front office manažérom, food & beverage manažérom,  šéfkuchárom, vedúcim obchodných oddelení, šéfom housekeepingu.

Téma kurzu

Byť manažérom je náročné najmä v období, keď ľudia o prácu v hotelierstve strácajú záujem a Vy sa bojíte dať kritický feedback, lebo vám odídu aj tí, ktorých máte. Ako teda vybudovať a riadiť úspešný tím? Prečo je zmena dôležitá a netreba sa jej báť?

Tiež ako viesť pracovný pohovor, aby sa účastník rozhodol pracovať pre Vás a následne ako viesť  hodnotiaci rozhovor.

Poznáte sami seba? Spoznáte sa . Spravíme si aj osobnostný test.

Plánujete? Posúvate to čo ste sa sami naučili ľudom, ktorých riadite ? O tomto a o riadení ľudí tak, aby ste  boli úspešný, ale aj o technikách ,ktoré Vám dopomôžu k úspech bude tento workshop.

Lektor

Iveta Pupišová

Kedy a kde

Rozsah kurzu: 1 deň (8 hod)
Cena kurzu: 169€
Miesto konania: Košice, Hotel Crystal

Termíny: 16.3.2022

V cene kurzu sú zahrnuté prezentácie, 2 x občerstvenie a obed. Nie som platcom DPH.

X