8:30 – 9:00
Registrácia účastníkov
9:00 – 9:15
Privítanie
Iveta Pupišová, zakladateľka Akadémie hoteliera
Predstavenie lektorov a ich kurzov:
9:15 – 9:30
Úspešný manažér zajtrajška
Iveta Pupišová
9:30 – 9:45
Gastro-konkurencia nie je náš nepriateľ
Tomáš Repáš
9:45 – 10:00
Ako si vybudovať F&B zázemie
Maroš Vajda
10:00 – 10:20
Najčastejšie chyby hotelierov na Slovensku v Revenue managemente
Alenka McMahon
10:20-10:40 COFFE BREAK
10:40-11:00
Online marketing pre HoReCa
Katarína Košarišťanová
11:00-11:30
Trendy v online marketingu pre rok 2020
Promiseo s.r.o.
11:30-11:50
Technológie kuchyne zajtrajška
Ľubomír HERKO
11:50-12:10
Všetko čo robíme nám musí voňať
Karol Preiner, AG FOODS
12:10-12:30
Nebojte sa „DUÁLU“
Barbora Kubíková, Štátny inštitút odborného vzdelávania